NLEN
  • cornhole uitje bedrijf
  • cornhole noordwijk uitje
  • cornhole bedrijfsuitjes noordwijk

Cornhole Bedrijfsuitje Noordwijk

Cornhole bedrijfsuitje | strand van Noordwijk

Beleef Cornhole met collega's op het strand van Noordwijk. Cornhole is de laatste nieuwe rage uit de VS. Dit spel, dat nu beschikbaar is als origineel en semi-actief bedrijfsuitje, is van tijdverdrijf in de achtertuin, uitgegroeid tot een sport die in de Verenigde Staten op nationale televisie wordt uitgezonden. Als je iets in Nederland zou willen leren over dit verslavende cornhole-spel, dan kan dat bij Beleving Noordwijk. Boek het populaire bean-bag-spel als cool bedrijfsuitje. 

Over bedrijfsuitje cornhole

Weer een spannend bedrijfsuitje aan ons orginele aanbod toegevoegd! Tijdens de cornhole-workshop met het bedrijf, krijgen jullie uitleg over de verschillende facetten van het spel. Cornhole spelen met collega's is ideaal om op actieve en op semi-sportieve wijze de teamgeest te bevorderen. Je zult het willen blijven spelen.
Cornhole is ideaal om in teams te spelen. Het is origineel en verbroedert enorm. Met het strand als ultieme cornhole-locatie voor deze sport, doen jullie behalve een frisse neus, ook de extra spelervaring op die de fantastische omgeving aan zee biedt. Bovendien geeft het spelen van deze sport in het zand, een extra dimensie. Behalve uitdagend, is cornhole ook ontspannend. Kom relaxed cornhole spelen dus!

Cornhole kampioen

Jullie spelen het cornhole-spel met een 8-tal gevulde pittenzakken. Je speelt het in teams tegen elkaar. Om de beurten moet jullie goed mikken om de pittenzak door het gat in het bord, te werpen. Instructeurs van Beleving Noordwijk begeleiden dit spel, en geven eerst uitleg. Bovendien zwepen ze de teams op, en maken de challenge nog uitdagender. Daarna, na een heus cornhole-toernooi, roepen ze als onafhankelijke jury, de winnaar uit.

Cornhole is ideaal als actief en origineel teamuitje aan het strand van Den Haag, Noordwijk of Scheveningen. Desgewenst kan dit teamuitje ook op locatie, door heel Nederland, worden aangeboden.

Vrijblijvende offerte

Uw keuze: Cornhole SpelenOnze bedrijfsuitjes