NLEN
  • cornhole vrijgezellenuitje noordwijk
  • cornhole vrijgezellenuitjes noordwijk
  • cornhole noordwijk uitje vrijgezellen

Cornhole Workshop

Vrijgezellenfeest op het strand? Speel Cornhole

Geen saai vrijgezellenuitje? Maar één van de leukste uitjes van het moment! Kies een cornhole-vrijgezellenmiddag om met vrienden te spelen. Cornhole spelen aan zee is genieten geblazen. Want behalve het prachtige uitzicht, genieten jullie van de uitdagingen die dit spel te bieden heeft. Een origineel vrijgezellenuitje, boordevol strijd. Boek het populaire bean-bag-spel vandaag al als vrijgezellenuitje bij Beleving Noordwijk. Vergelijkbare vrijgezellenuitjes zijn Archery Tag en Disc Golf Noordwijk.

Top 5 Vrijgezellenuitjes: Cornhole spelen

NIEUW in onze top 5 van vrijgezellenactiviteiten staat; Cornhole. Deze sensatie uit Amerika is lachen, gieren, brullen. Jullie spelen het cornhole spel met gevulde pittenzakken, en werpen om de beurt een 'bean-bag' door het gat in het felgekleurde platform. Een soort jeu-de-boules 2.0. Het gaat niet altijd goed, en de spanning neemt alleen maar toe om uiteindelijk jouw beurt succesvol te volbrengen. Cornhole vrijgezellenuitjes zijn uitdagend en leuk. Met een beetje strijdersmentaliteit, een drankje en spetterend uitzicht op zee!

Vrijgezellenuitje strand Noordwijk

De Beleving Noordwijk instructeurs geven uitleg over de juiste spelwijze. Over de spelattributen, het speeloppervlak en het bord. Daarna speel je in teams tegen elkaar in toernooivorm. In 1,5 uur leer je alle regels. Deze Cornhole workshop is ideaal wanneer jullie met de groep iets semi-actiefs en origineels willen doen.

De Cornhole Workshop, inclusief toernooi, kan desgewenst, op locatie, door heel Nederland, worden aangeboden. 

Vrijblijvende offerte

Uw keuze: Cornhole WorkshopOnze vrijgezellenuitjes