NLEN
Graffiti workshop Noordwijk
  • graffiti workshop noordwijk
  • graffiti workshops Noordwijk
  • graffiti street art uitje
  • graffiti bedrijfsuitje

Graffiti workshop Noordwijk

Vanaf € 32,50 per persoon

Ben jij op zoek naar een uniek en creatief bedrijfsuitje? Dan is de Graffiti workshop in Noordwijk precies wat je zoekt. Tijdens deze workshop leer je de basisprincipes van graffiti-spuiten en werken jullie individueel of in teamverband aan een kunstwerk. Bovendien genieten jullie van de prachtige omgeving van Noordwijk, en ben je op het strand!

Graffiti uitje ☀ Noordwijk

Een ervaren graffiti-artiest van Beleving Noordwijk zal jullie begeleiden. Zowel bij het ontwerpen, alsook tijdens het creëren van je eigen unieke kunstwerk. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en samen met je collega's een prachtig eindresultaat creëren. Dit bedrijfsuitje is een geweldige manier om te ontspannen, creatief te zijn en samen te werken als team.

Creatieve workshop Noordwijk 

Tijdens deze korte creatieve workshop van ongeveer 1,5 uur worden eerst duo’s gevormd die 20 minuten de tijd krijgen om op papier een ontwerp te maken. Om vervolgens kort met spuitbussen te oefenen. Je leert verschillende spuittechnieken, zoals het maken van letters, schaduwen en het mixen van kleuren. Na het oefenen krijgen de deelnemers de kans om samen op een tafelblad (houten paneel: max. 80 x 60 cm) of op een groot schildersdoek te painten. Hiervoor zijn o.a. spuitbussen, stencils en speciale verfstiften aanwezig*.

*Alle materialen zijn op waterbasis en daardoor ideaal voor binnengebruik.
 
Bij mooi weer zijn we natuurlijk heerlijk buiten op het strand van Noordwijk. Wel zo inspirerend!Onze bedrijfsuitjes

951