NLEN
Noordwijk Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wil je een uitje bij ons boeken maar vraag je je nog het een of ander af?
Misschien staat het antwoord op je vraag hier wel tussen!

Algemeen
Wat gebeurt er bij slecht weer?

We proberen altijd tot een goede oplossing te komen. Wanneer het regent maar het ernaar uitziet dat het binnen een half uur weer droog is, kunnen we de start van de activiteit uitstellen – zolang dat past in ons en jullie tijdschema. Mocht het onverhoopt blijven regenen dan kan je een gratis poncho van ons lenen.

Wat moet ik aantrekken of meenemen?

Het is goed om het weer in de gaten te houden. Op het strand is het altijd iets koeler dan in het binnenland en als de zon zich laat zien is het verstandig om zonnebrandcrème mee te nemen. Je staat veel buiten dus dan is een zonnebril ook prettig. Qua kleding is alles mogelijk wat je normaliter ook op het strand zou dragen. Liefst kleding waar je je vrij in kunt bewegen. Je wordt niet nat of vies van onze activiteiten en workshops. Afhankelijk van hoe fanatiek je bent, word je wel wat zanderig.

Waar kan ik parkeren?

Er zijn verschillende parkeerplaatsen waar je gebruik van kunt maken. Gemiddeld zijn de kosten 1 euro per uur. 
Het is helaas niet mogelijk om gratis te parkeren in Noordwijk. Houdt bij mooi weer rekening met extra
drukte op de wegen naar Noordwijk, in de parkeergarages en op de parkeerplekken. Het is sterk aan te
raden om dan wat extra reistijd in acht te nemen.

Corona
Kunnen jullie activiteiten gewoon doorgaan met de maatregelen die vanuit het RIVM zijn gesteld?

Jazeker! Onze uitjes kunnen weer doorgaan. In deze onzekere tijd is het strand de ideale plek om te vertoeven! Waai lekker uit in de frisse buitenlucht en kom op een veilige manier samen! We hebben immers zeeën van ruimte op het strand, het bewaren van gepaste afstand is dan ook geen enkel probleem. De 1,5 meter zien wij niet als regel, maar als extra spelelement! We hebben onze activiteiten helemaal coronaproof gemaakt en lichten dit voorafgaand aan je uitje toe. Uiteraard vragen we jou je aan de algemene richtlijnen te houden. Zo zorgen we met elkaar voor een fijne en veilige beleving aan zee! 

Is het mogelijk om kosteloos te annuleren als het op dat moment volgens RIVM-richtlijnen i.v.m. corona niet is toegestaan om met een bepaalde groepsgrootte samen te komen?

Natuurlijk hopen we dat het uitje wat jullie boeken gewoon door kan gaan zoals het gepland staat. Maar, zoals we geleerd hebben in 2020, kan het altijd gebeuren dat corona roet in het eten gooit. Mocht het uitje niet door kunnen gaan vanwege de corona maatregelen dan kan het uitje kosteloos worden verzet na een latere datum. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie aangaande annulering.