NLEN
Schilder workshop
  • bedrijfsuitje creatief schilderen noordwijk
  • creatief bedrijfsuitje Noordwijk
  • workshops schilderen noordwijk

Schilder workshop

Vanaf € 32,50 per persoon

Bedrijfsuitje Schilderen?

Kom naar het prachtige strand van Noordwijk. Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje waarbij creatief schilderen centraal staat. Laat uw collega's de schoonheid van de natuur zien door middel van kleurrijke en unieke schilderijen. Of kies het bedrijfslogo als thema. Onze professionele begeleiders bieden u tips en tricks om uw creativiteit tijdens het schilderuitje de vrije loop te laten.

Na het schilderen kunnen u en uw collega's genieten van een heerlijke lunch op het strand, terwijl jullie genieten van het uitzicht op de zee. Dit is een geweldige manier om de banden tussen uw collega's te versterken en tevens een onvergetelijke dag aan zee te beleven. Meld u snel aan, want de reserveringen gaan tijdens het strandseizoen altijd snel. Laat uw creativiteit de vrije loop en boek nu uw bedrijfsuitje schilderen in Noordwijk. Ook binnenlocaties mogelijk. 

Workshops Schilderen Noordwijk

Deze Workshop Schilderen heeft verschillende locaties buiten en/of binnen beschikbaar langs het Zuid-Hollandse strand. Tijdens het Bedrijfsuitje Schilderen in Noordwijk zijn onze instructeurs paraat om u te assisteren en uitleg te geven omtrent de juiste schildertechnieken. Of vraag een kunstenaar om de groep tijdens de opzet en vormgeving van het kunstwerk te begeleiden. Beleving Noordwijk helpt u daarbij. Uiteraard wordt het materiaal volledig verzorgd. Het gemaakte werk gaat na afloop met je mee naar huis. De duur van de workshop Schilderen is ongeveer 2 uur. De workshops Schilderen zijn als bedrijfsuitje beschikbaar o.a. in Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort, Hoek van Holland, Kijkduin en Katwijk. Maar ook bij u op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Individueel of samen een schilderij maken? Of gezamenlijk een puzzelschilderij creëren op het mooie Noorwijkse strand? Kies Beleving Noordwijk voor diverse inspirerende workshops schilderen aan zee. Onderdeel van Beleving aan Zee

✓ Actieve & creatieve uitjes
✓ Grote groepen welkom
Onze bedrijfsuitjes

702