NLEN
Strandclub Witsand Noordwijk
Strandclub Witsand Noordwijk Strandclub Witsand Noordwijk

Strandclub Witsand Noordwijk

Speciaal voor gezelschappen vanaf 40 personen bieden wij ons strandhuis aan, een gezellige locatie met een openhaard, veranda en openslaande deuren die een prachtig uitzicht op de zee bieden. Hier vind je de perfecte setting voor diverse evenementen, zoals bedrijfsbijeenkomsten, grote feesten met een barbecue of zelfs bruiloften. Stel je voor: je staat met je voeten in het zand, vuurkorven branden en je geniet van verse vis rechtstreeks van de grill.
 

Bedrijfsfeest op het strand bij Strandclub Witsand Noordwijk

Voor groepen vanaf 40 personen hebben we, naast ons restaurant, een strandhuis dat je kunt reserveren voor een bedrijfsfeest met jou en je collega's. Ontspan samen en geniet van onze diverse hapjes en drankjes. De gezellige sfeer van het strandhuis met een veranda die uitkijkt op het strand, en de relaxte vibe van de zelfservice bar creëren de ideale omgeving voor jullie bedrijfsfeest.
 

Strandclub Witsand Noordwijk: waar ontspanning en stijl samenkomen

Ontdek de aantrekkingskracht van Strandclub Witsand, perfect gelegen aan het uitgestrekte zandstrand van Noordwijk. Laat je betoveren door de informele elegantie en geniet van een onvergetelijke ervaring aan zee.
 

Zon, zee en comfort: Het terras van Strandclub Witsand

Neem plaats op ons ruime terras, omgeven door comfortabele loungeplekken, en geniet van de zonnestralen en het spectaculaire uitzicht op de Noordzee. Hier ervaar je de perfecte combinatie van comfort en natuurpracht.
 

Verse smaakbelevingen

Laat je culinair verwennen door ons uitgebreide menu, samengesteld met verse, lokale ingrediënten. Of je nu van smaakvolle visgerechten houdt of liever geniet van verrukkelijke vegetarische opties, onze keuken is een eerbetoon aan de diversiteit en kwaliteit van de omgeving.
 

Sfeer en entertainment bij Strandclub Witsand Noordwijk

Bij het invallen van de avond transformeert Strandclub Witsand in een betoverende plek. Geniet van sfeervolle verlichting, live muziek en entertainment. Of je nu komt voor een ontspannen avond of een bruisend feest, hier ontstaan onvergetelijke momenten onder de sterren.

Adres:
Strandclub Witsand Noordwijk - Zeereep 103 2202 NW Noordwijk

526